Verbaan logo
main-header

Een nieuwe badkamer staat bij veel mensen hoog op hun wensenlijst. Een badkamer moet een plek zijn waar u zich kan ontspannen. Maar hij moet ook praktisch zijn, opbergruimte bieden en makkelijk schoon te maken.

Badkamers

Het internet is een goede plek om eens wat inspiratie op te doen en te kijken
wat de laatste trends zijn. Kijkt u ook vooral op de websites van onze leveranciers. Wij werken onder andere samen met kwaliteits merken als
Grohé, Villeroy & Boch, Sealskin en Sphinx.

Een echt goede indruk van de kwaliteit van een product krijg u uiteraard niet op een internetsite. U wilt het materiaal voelen, de laden en deuren open en dicht doen en de afwerking van dichtbij kunnen zien. Daarom nodigen wij u graag uit in onze showroom. Hier kunt u op uw gemak eens rond kijken of vrijblijvend wat informatie inwinnen. Onze adviseurs hebben een zeer uitgebreide kennis van zaken en kunnen u ongetwijfeld verder helpen.

 

 

Collectie

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een compleet ingerichtte badkamer, van de badmat tot aan de vloerverwarming onder uw schitterende nieuwe tegelvloer. Wij hebben alles onder één dak, van adviseur tot installateur. Maar naast complete oplossingen bent u bij ons ook aan het goede adres voor specifieke vragen of maatwerk oplossingen. U zoekt dat speciale kraantje, een bijzonder badkamermeubel of een speciale tegel afwerking. Door ons uitgebreide netwerk leveranciers en jarenlange ervaring kunnen wij u bijna altijd van dienst zijn. En uiteraard altijd voor een eerlijke prijs.

Graag tot ziens in onze showroom. Heeft u vragen, stel ze gerust. Alvast veel plezier met het uitkiezen van uw nieuwe badkamer!

 

Alké Square

In onze showroom hebben wij een nieuw en schitterend product van Alké. De Square is de ultieme combinatie van groot gebruiksgemak en strak design. Het Square badkamermeubel is dan ook een absolute topper binnen het totaal aanbod van Alke. Het slanke wastafelblad in keramiek is maar anderhalve centimeter dik. De lade-indeling in volle beuk biedt plaats aan al uw badkamer accessoires. Klare lijnen, klare volumes. Komt u hem eens bekijken, u zult versteld staan.