Verbaan logo

Na aanschaf van uw nieuwe badkamerproducten bieden wij u de keus om de installatie zelf te doen of door een eigen installateur.

Installatie

Wij willen graag dat de aanschaf van een mooie nieuwe badkamer, sanitair of verwarmde tegelvloer een plezierige en stressvrije ervaring voor u is.
De installatie is daar een belangrijk onderdeel van. Iedere installatie klus vraagt om vakmanschap en maatwerk, geen enkel huis is tenslotte hetzelfde.

Verbaan Badkamers heeft voor u alles onder één dak, zo ook de installatie service. Wij hebben een vaste partner voor installatie werkzaamheden, nl. Verbaan-Installatie. Zo weten we dat wij samenwerken met vakmensen die zijn geselecteerd op goede referenties en voortdurend worden beoordeeld op de kwaliteit van het geleverde werk. Verbaan Installatie is dan ook bij alle relevante keurmerken aangesloten en erkend.

Uneto-Vni erkend logo CBW erkend logo KvINL erkend logo

Erkend installateur voor uw badkamer, sanitair of tegelwerk.

 

Ook voor al uw sanitair installatie zijn wij de specialist

De kortste weg naar de beste vakman

U koopt bij ons uw materialen en wij sturen een van onze aannemers bij u langs om een offerte te maken voor de installatie van uw badkamer. Of het nu gaat om installatie van een enkele douchecabine, een badkamermeubel of dat het gaat om een volledige installatie van uw badkamer, we helpen u graag bij het vinden van een vakman bij u in de buurt.