Verbaan logo
main-header

De witte gladde tegels van vroeger zijn al lang niet meer uw enige keuze. Tegels zijn perfect om uw badkamer net dat beetje extra te geven. Ze zijn enorm duurzaam, makkelijk in het onderhoud en de mogelijkheden zijn eindeloos...

Waarom tegels

De keuze voor tegels biedt bij de inrichting van uw woning enorm veel mogelijkheden. Met tegels kunt u namelijk nog alle kanten uit, strak modern of juist een landelijke uitstraling. Verschillende patronen, texturen of kleuren, wand- of vloertegels, alles is mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens kijken in onze showroom.

Tegels in uw interieur zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Tegelvloeren zijn overigens ook uitstekend te combineren met vloerverwarming. Wij werken met een vaste installatie service, dus garanderen kwaliteit en een zorgeloze afhandeling van uw aankoop. Omdat wij werken met een groot aantal vaste leveranciers kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

 

Zo veel mogelijkheden met tegels. Duurzaam en sfeervol!

 

Schitterend licht en tastbare kwaliteit in tegels.

Collecties

Wilt u voordat u onze showrom bezoekt alvast een idee opdoen van wat er mogelijk is? Bekijk dan eens op uw gemak naar een aantal websites van onze leveranciers. Wij zijn trots om te mogen werken met top merken, waaronder: Monocibec Ceramica, Villeroy & Boch, Margres, Venis Porcelanosa en Cotto d'Este. Hier vindt u de beste kwaliteit materialen en de laatste innovaties.